Щедрий Миколай

У грудні довгі ночі і такі короткі дні, але час у передсвятковій метушні летить дуже швидко. Не встигли оглянутись – як уже і Миколая ! А це особливе свято і для малих, і для дорослих. Його однаково чекають діти Франції та Німеччини, Голландії й Італії, України і нашої маленької Золотоноші, бо усім так хочеться відчути таємничий прихід Святого Миколая  Чудотворця.

Щороку Миколай кличе за собою людей, пропонує стати поруч і робити добро за для інших. Одні ще сумніваються… Хтось уже зробив перший крок. А деякі давно і впевнено ідуть за ним, за Святим Угодником, несучи радість дітям. Тож щира подяка всім меценатам, що допомогли нам створити святковий настрій для наших діток.
А саеме: групі волонтерів з  м.Києва на чолі з Юліїєю Дем`яненко, що переймаються долею наших вихованців, проводять з ними ігри, майстер класи, привозять одяг, солодощі, подарунки;  ПрАТ Золотоношаагропостач  за солодкі подарунки; Золотоніському  лісовому господарству – за м’ячі для гри у футбол; обласному осередку Аграрної партії за смачне печиво та солодощі.

Вихованці Золотоніської  спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату висловлюють щиру подяку всім, хто приєднався до проведення новорічних свят, за урочисту атмосферу та за щедрість душі.

Нехай віра у добро та життєва мудрість не покидають вас на обраному шляху. Хай приходять ранки з добрими надіями, щоб завжди усі збувались задуми і мрії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *